Att ett väl planerat och väl förberett möte ger dig större förutsättningar att nå de resultat du vill ha är ingen nyhet. Frågan är hur noga du planerar och hur mycket du satsar på att få det du vill ha?

Har man som mål att påverka flera människor gäller det först att väcka deras intresse och det är inte alltid det lättaste. I bruset behöver du hitta något som får dem att vilja lyssna på dig, att avsätta tid för att lyssna på det du har att säga. Ett populärt knep är frukostseminarium. Frukostseminariet består av några viktiga bitar:

  1. Du bjuder på något – frukosten. Gärna lite lyxig och på ett bra ställe så ökar chanserna i punkt 3.
  2. Du ger dem en anledning att komma – seminariet. Kom ihåg att balansera rätt så att det både är lockande och samtidigt lätt motivera för chefen att man ska gå.
  3. Du försätter dem i “skuld” – De allra flesta av oss vill instinktivt betala igen när vi fått något, till exempel genom att köpa något när de blivit bjudna.

Själva försäljningen är sedan något du mer eller mindre öppet (beroende på vad du säljer) lägger in mellan två attraktiva punkter på seminariet. Kom ihåg att det ska vara kort, koncist och gärna lite kul.

Lycka till!

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This