Vi gillar alla idéer, nya som gamla

Engagemang

Eftersom vi brinner för att generera och genomföra idéer är vårt engagemang stort. Vi tycker om det vi gör och har kul på jobbet, något som i högsta grad påverkar de resultat vi levererar.

Engagemang ger också ett lösningsinriktat perspektiv. “Klart vi löser det” är ett mantra som de flesta av våra kunder hört många gånger.

 

Blir vi din externa marknadsavdelning lägger vi vårt engagemang på dina produkter och ditt varumärke. 

 

Transparens

För att kunna samarbeta effektivt krävs stort förtroende mellan konsult och kund. Eftersom vi ofta får ansvar för stora budgetar väljer vi att jobba med en fullständig transparens gentemot våra kunder. Detta innebär att du gärna får se våra leverantörers fakturor och kvitton för våra utlägg. Som kund hos M-E-S-T får du ta del av alla våra rabatter och vår kick-back, de går in på plussidan projektets budget.

 

Samarbete

M-E-S-T är en liten byrå och helt beroende av samarbeten med våra leverantörer och kunder. Genom att se varje uppdrag som ett samarbete säkerställer vi att vi alla tjänar på projekten och växer tillsammans. Det gör också att våra leverantörer är måna om affären och ställer upp för oss i vått och torrt, precis som vi gör för våra kunder.

Ekonomi

Vi är flexibla och anpassar vårt sätt att ta betalt till dina behov. Vill du ha längre avtal jobbat vi gärna med retainers eller olika trappor. I dessa avtal strävar vi efter att timkostnaden blir jämförbar med din kostnad för att anställa motsvarande funktion.

I korta projekt vill vi landa kring 1.000-1.500 SEK / timme för en senior konsult beroende på projektets omfattning och art. Enklast är det om du har en idé om hur du vill lägga upp det, vi anpassar oss.

Våra kunder tycker om oss

Här finns vi!

M-E-S-T AB

Djursholmsvägen 13
183 56 Täby
Sweden
+ 46 709 55 45 35

Kontakta M-E-S-T

Har du frågor, funderingar, synpunkter eller bara vill ses över en fika och prata idéer. Välkommen att kontakta oss!

9 + 15 =

Pin It on Pinterest