Vi levererar det nI behöver för att lyckas!

Marknadsföring:

Som din externa marknadsavdelning erbjuder vi en heltäckande service av dina marknadsföringsbehov. Vi bygger ditt varumärke, exponerar dina produkter och ger dig förutsättningar att skaffa fler och nöjdare kunder.

Med ett 360° perspektiv är vår ambition är att hissa din flagga lite högre i alla kanaler så att ditt budskap optimeras och att din investering i marknadsföring blir en lönsam affär.

Läs med om marknadsföring här 

Konceptutveckling:

När allt ligger i samma linje, i samklang med företagets profil är det ofta något man inte tänker på, allt känns bara rätt. Den känslan väcker positiva associationer som kan länkas till ditt varumärke eller dina produkter. Att du dessutom skapar igenkänning, enhetlighet och projecerar ett generellt intryck av ordning och reda gör att konceptutveckling är en lönsam investering för den som satsar långsiktigt.  

Läs mer om konceptutveckling här.

Genomförande/produktion:

Med genomförande/produktion menar vi projektledning och implementering eller genomförande av ett större event, konferens eller ett mässdeltagande. Vi är erfarna projektledare som varit med om det mesta. Behövs det är vi heller inte främmande för att dra på oss arbetsbyxorna och ge oss i kast med praktiska problem.

Vi har en också en omfattande praktisk kompetens inom områden som event, scen- och ljusteknik, byggnation och konstruktion.

Läs med om Genomförande/produktion här

Problemlösning:

Eftersom vi älskar att lösa problem erbjuder vi oss att hjälpa dig om du kört fast och behöver komma ur gamla tanke spår. Hör av dig, så sätter vi sätter oss över en kaffe och bollar tankar och idéer med varandra. Du får garanterat nya perspektiv, nya tankar och nya idéer. 

Läs mer om problemlösning här.

 

Våra kunder tycker om oss

Här finns vi!

M-E-S-T AB

Djursholmsvägen 13
183 56 Täby
Sweden
+ 46 709 55 45 35

Kontakta M-E-S-T

Har du frågor, funderingar, synpunkter eller bara vill ses över en fika och prata idéer. Välkommen att kontakta oss!

8 + 6 =

Pin It on Pinterest